Hammasimplanttivakuutus (mitä sinun tulee tietää)

Tiesitkö, että 3 miljoonalla amerikkalaisella on hammasimplantteja ja tämä määrä kasvaa lähes 500 000:lla joka vuosi? Hammasimplanteista, joita pidetään yhtenä turvallisimmista ja ennustettavimmista hammaslääketieteellisistä toimenpiteistä, on nopeasti tulossa suosituin hoito infektion, vamman tai reikien takia menetettyjen hampaiden hoidossa. On mahdollista saada takaisin luottamus hymyösi, kun valitset hammasimplanttileikkauksen.

Hammasimplantteja kattavan hammasvakuutuksen löytäminen voi olla haastavaa, sillä tämän tyyppinen toimenpide luokitellaan kosmeettiseksi hammaslääketieteelliseksi. Useimmat hammasvakuutussuunnitelmat eivät kata kosmeettisia toimenpiteitä, mikä tarkoittaa, että se maksaisi täysin omasta taskusta, mutta näin ei aina ole. Vaikka sinulla voi olla vaikeuksia löytää hammasimplanttivakuutus, muut vaihtoehdot, kuten implanttien säästösuunnitelmat, voivat tehdä laskun maksamisesta hieman helpompaa.

Alta saat lisätietoja hammasimplanteista, toimenpiteeseen liittyvistä kustannuksista, kuinka saada selville, onko sinulla hammasvakuutus, joka kattaa implantit, ja vaihtoehtoisia hammaslääketieteellisiä suunnitelmia harkittavaksi, jos vakuutuksesi ei kata.

Mitä ovat hammasimplantit?

Hammasimplantit ovat keinotekoisia hampaiden juurikorvauksia, jotka asetetaan leukaluuhun tai yläsuuhun ja jotka toimivat kiinteänä alustana kruunuille, silloille tai proteeseille. Nykyaikaisia ​​hammasimplantteja on käytetty hammaslääketieteessä yli 30 vuoden ajan ja ne ovat vahvin, terveellisin ja luonnollisin vaihtoehto puuttuvien hampaiden korvaamiseen.

Kuinka paljon hammasimplantit maksavat ilman hammasvakuutusta?

Hammasimplantit se voi maksaa 1 600–8 200 dollaria hammasta kohden ilman hammasvakuutusta. Hammasimplanttien hinta riippuu viime kädessä monista eri muuttujista, kuten hampaan sijainnista, hampaiden määrästä, valitsemastasi hammaslääkärin vastaanotosta ja muista tekijöistä.

Koska useimmat hammasvakuutussuunnitelmat eivät kata tätä kosmeettista toimenpidettä, emme voi antaa arviota siitä, kuinka paljon hammasimplantti maksaa vakuutuksella. Huomaa, että jotkin hammasvakuutussuunnitelmat voivat maksaa osan toimenpiteestä, kuten välttämättömän hampaiden poisto tai kruunut, jotka tavallisesti liittyvät hammasimplanttitoimenpiteeseen, vaikka ne eivät auttaisikaan itse implantin kanssa.

Lisätietoja maksuista, katso 1 Hammaslääkäreiden keskimääräiset näytesäästöt Preferred Plan, joka sisältää hoitojen keskihinnan ilman hammasvakuutusta.

Mistä tiedät, kattaako hammasvakuutuksesi hammasimplantit

Näin:

  1. Tarkista nykyinen hammashoitosi
  2. Ymmärrä, mitä maksat taskusta
  3. Löydä vuotuinen maksimi ja missä se on vuonna
  4. Tutustu nykyisen suunnitelmasi korvausvaihtoehtoon
  5. Soita vakuutusyhtiöösi, jos sinulla on kysyttävää.
  6. Keskustele hammaslääkärisi kanssa suosituksista, jotka kattavat hammasimplantit.

Lisätietoja:

Tarkista nykyinen hammasvakuutusturvasi. Vaikka se voi olla vaikeaa ymmärrä hammasvakuutuksesiOn tärkeää tarkistaa perusteellisesti olemassa oleva kattavuutesi nähdäksesi, sisältääkö se hammasimplantteja. Jos niin käy ei sisältää säästöjä implanteissa, niin voit etsiä verkosta suunnitelman, joka kattaa toimenpiteen.

Ymmärrä, mitä maksat taskusta. Muista kuitenkin, että et voi välttää taskukustannuksia kokonaan harkitessasi hammasimplanttihoidot, erityisesti mitä tavallisesti pidetään kosmeettisissa hammaslääketieteellisissä töissä.

Löydä vuotuinen maksimi ja missä se on vuonna. Tutki nykyistä vakuutustasi nähdäksesi, oletko jo saavuttanut vuotuisen enimmäismääräsi, joka on suurin vakuutusmaksusi vuodessa. Muussa tapauksessa saatat joutua maksamaan hoidon kokonaisuudessaan omasta taskustasi.

Tutustu nykyisen suunnitelmasi korvausvaihtoehtoon. Voit myös tutkia nykyisen suunnitelmasi korvausvaihtoehtoa. Ymmärrä, miten prosessi toimii vakuutusyhtiösi kanssa, ja käytä sitä viisaasti.

Soita hammaslääkärin vakuutusyhtiöön, jos sinulla on kysyttävää. Jos sinulla on vaikeuksia lukea näitä ehtoja, harkitse palveluntarjoajan soittamista ja muutamien muiden selventämistä ja kattavuusvaihtoehtojen vertailua.

Keskustele hammaslääkärisi kanssa suositelluista implanttien hammassuunnitelmista. Hammaslääkärisi voi myös olla hyödyllinen resurssi suosittelemalla implantteja koskevia suunnitelmia. Jos et pysty määrittämään, kattaako nykyinen vakuutusmenettelysi, myös hammaslääkärisi saattaa tietää.

Lisätietoa edullisista hammashoitosuunnitelmista

Mitä sinun tulee tietää implantit kattavasta hammasvakuutuksesta

Jos nykyinen vakuutuksesi tarjoaa hammasimplanttivakuutuksen, siinä voi olla piilotettuja poissulkemisia tai poikkeuksia. Implanttien “poissulkemislauseke” ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että toimenpide koskisi täysin nollaa etua.

Nopea vinkki: Luokittele implanttitoimenpiteesi “restoratiiviseksi” eikä “kirurgiseksi hoidoksi”, koska jotkut vakuutusyhtiöt korvaavat sinulle vain “korjaavat” toimenpiteet.

Katso nykyistä suunnitelmaasi ja tutki vaihtoehtoista etuuslausekettasi. Tarkista aina, että viittaat tarvitsemaasi toimenpiteeseen sen oikealla ADA-koodilla, koska pienimmät erot toimenpiteiden välillä voivat tarkoittaa eroa implanttien kattavuuden ja omasta taskusta maksamisen välillä.

Vakuuttamaton? Tapoja säästää hammasimplanteissa

Hammasimplantit

Jos sinä hammasvakuutus ei kata implantteja tai sinulla ei vain ole hammasimplanttivakuutusta, olet epäonninen! On olemassa pari toteuttamiskelpoista tapaa, joilla voit maksaa mukavasti haluamasi hammasimplanttileikkauksen:

Hammaslääketieteen koulut

Hammaslääkärikouluun meneminen toimenpidettä varten on yksi alan parhaiten säilyneistä salaisuuksista. Nämä ohjelmat ovat koti äskettäin hammaslääketieteen koulusta valmistuneille, jotka haluavat saada lisää käytännön kokemusta potilaiden hoidosta edullisin kustannuksin. Voit odottaa samaa asiantuntemusta ja huomiota murto-osalla tavallisesta hinnasta.

On syytä huomata, että jotkut hammaslääkärikoulut tarjoavat toimenpiteitä vain pienituloisille eivätkä usein hyväksy hammashoitosuunnitelmia. Muista tehdä tutkimus ennen ajan varaamista.

Hammashoidon säästösuunnitelmat

Jos et vieläkään pysty ymmärtämään, miten saat hyödyt implanttileikkauksestasi, voit etsiä edullisen vaihtoehdon hammashoidon säästösuunnitelmat. Usein voit saada erikoistoimenpiteitä, kuten implantteja, varten näillä hammashoitosuunnitelmilla sovitun prosenttiosuuden haluamastasi hoidosta ilman omavastuuta tai enimmäismäärää. Riippumatta tarvitsemastasi implantin tyypistä, voit löytää useita vakuutusvaihtoehtoja verkosta.

Hammashoitosuunnitelmat, jotka kattavat implantit

Jos raaputtelet päätäsi ja mietit, kuinka sinulla on varaa hammashoitoon, jota tarvitset hymysi viimeistelyyn, 1Dental’s hammashoidon säästösuunnitelmat voidakseen auttaa. Nämä suunnitelmat on suunniteltu erityisesti säästämään rahaa hammasimplanttikustannukset. Toisin kuin hammasvakuutuksissa, voit saada omavastuuttomuuden, korvausten tai pitkien odotusaikojen edut samalla kun saat ansaitsemasi mielenrauhan parhaan suuhygienian saavuttamiseksi.

Suosituin hammashoitosuunnitelma implanteille

1 Hammaslääketiede Suositeltava hammashoitosuunnitelma voi auttaa sinua säästämään rahaa erilaisissa toimenpiteissä, mukaan lukien implantit. Siinä yhdistyvät Dental Access Plan (joka toimii Aetna Dental Access -verkon avulla) ja Careington Care 500 -hammashoitosuunnitelma. Dental Access tunnetaan laajemmasta palveluntarjoajaverkostostaan ​​ja yleensä paremmista säästöistä hammaskirurgiaa suorittavien asiantuntijoiden, kuten suukirurgien, kanssa. Care 500 -paketti tarjoaa parhaat säästöt yleishammaslääkärin vastaanotolla, mutta tarjoaa myös säästöjä erikoislääkärikuluissa.

Keinot

Tämä sisältö ei ole tarkoitettu korvaamaan ammattimaista hammaslääketieteellistä neuvontaa, diagnoosia tai hoitoa. Pyydä aina neuvoa hammaslääkäriltäsi kaikissa suuterveyteen liittyvissä kysymyksissä.

Auri Virtanen

en_USEnglish